Tietoa oppilaitoksille

Tervetuloa TeknologiaUra 2023 -tapahtumaan Tampere-taloon marraskuussa tiistaina 14.11.2023!

Tästä voit ladata tapahtuman esitteen.

Mitä? TeknologiaUra 2023

Missä? Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Milloin? 14.11.2023 klo 09.00 alkaen

 

Jo vuodesta 2009 vuosittain järjestetyn tapahtuman tavoitteena, on alusta alkaen ollut turvata laadukas työvoima teknologia-alalle myös tulevaisuudessa. Teknologialla on ratkaiseva merkitys suomalaisten hyvinvointiin ja tapahtuman avulla haluamme tarjota mahdollisuuden nuorille kiinnostua alan tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla vaikuttaen teknologia-alan yritysten tulevaisuuden työvoimahaasteisiin.


Teknologia-alalla on suuri merkitys ihmisten hyvinvointiin ja ala kaipaa osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa. Nyt on oikea aika vaikuttua ja vaikuttaa, tervetuloa tapahtumaan! 

 

Tapahtumassa esitellään kiinnostavalla tavalla teknologia-alan näkymiä, uramahdollisuuksia ja vaikutusmahdollisuuksia. Teknologia-alan yritykset, oppilaitokset ja järjestöt ovat tuomassa näitä asioita esille nuorille, jotta teknologia-ala säilyttäisi houkuttelevuutensa ja nähtäisiin positiivisena uramahdollisuutena. 

 

Tapahtumaamme on matala kynnys osallistua ja se on vierailijoille maksutonta.Tuemme oppilaitosten bussikyytejä, mikäli opiskelijaryhmien saapuminen tapahtumaan tarvitsee kyyditystä. Tampere-talon lähialueilta oletamme oppilaitosten pääsevän paikalle itse, mutta mikäli vaikuttaa siltä, että kyyditystä tarvitaan tai mietit asiaa – olethan heti yhteydessä, että saadaan kaikki innokkaat paikalle tapahtumaan. Bussikyytejä tuemme 50% kuljetushinnasta, oletuksena noin 2h ajomatkan päässä Tampereelta. Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä oppilaitosvastaava Tommi Kivistöön.