TeknologiaUra – tapahtumaa mukana järjestämässä

Robit Rocktools

Sandvik konserni toimii yli 150 maassa ja palveluksessamme on noin 43 000 henkilöä. Suomessa kehitämme ja valmistamme pora-, louhinta- ja materiaalinkäsittelylaitteita kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin sekä tarjoamme niihin liittyviä palveluita. Tuotetarjontaamme kuuluvat lisäksi kovametallityökalut ja erikoisterästuotteet.

Toimipaikkojamme on muun muassa Tampereella, Nokialla, Turussa, Lahdessa ja Vantaalla.Etsimme eri osaamisalueiden asiantuntijoiden lisäksi kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita sekä lopputyöntekijöitä. Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan messuosastoomme!

Glaston designs, manufactures and delivers high-quality glass processing machinery, equipment and services globally for customers in the architecture, solar energy, automotive and appliance industries.
Our success is based on our ability to be agile and dynamic, always raising the standard when it comes to high-tech expertise. We are known as the industry pioneer and technology leader thanks to our extensive product research and development. We continuously innovate new solutions to enable the glass industry to reach higher standards in quality and safety. In 2016, our net sales were about EUR 107 million and we employ approximately 400 persons.

We’re mainly interested in automation, electrical, mechanical and software engineers, plus engineers with process-based backgrounds. We offer a few spots annually for master’s thesis work, internships and summer jobs.

More about us http://www.glaston.net/ and meet some of our people at http://www.glaston.net/careers/

Kalmar pitää maailmankauppan liikkeessä. Innovatiiviset ratkaisumme ovat mukana joka neljännessä maailman konttiliikkeessä, ja ne auttavat mullistamaan lastinhallinnan tulevaisuuden.

Kalmarilla on noin 5 700 työntekijää yli sadassa maassa. Tarjoamme monipuolisia ja innostavia uramahdollisuuksia tutkimus- ja teknologiakeskuksissamme Suomessa ja Ruotsissa, tuotantolaitoksissamme Kiinassa, Intiassa, Malesiassa, USA:ssa ja Puolassa sekä myyntitoimistoissa ympäri maailman.

Me uskomme yhteistyöhön, lupauksien pitämiseen ja työntekijöidemme vaikutusmahdollisuuksiin. Meillä voit valjastaa osaamisesi ja nousta uudelle tasolle.

Pysyt perillä uusimmista työpaikoistamme, kun seuraat meitä LinkedInissä tai käyt nettisivuillamme www.kalmarglobal.com/careers.

Kalmar, make your next move count.

Tampereen ammattikorkeakoulu on työelämän korkeakoulu ja TKI-kumppani. Vahvuuksiamme ovat monialaisuus, luovuus ja kansainvälisyys.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tampereen teknillinen yliopisto on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tampereen yliopisto on aktiivinen akateeminen yhteisö, jossa työskentelee noin 2 200 henkilöä. Yliopiston arvoissa korostuvat luovuus, yhteisöllinen vastuu ja akateeminen vapaus sekä tasavertaiset mahdollisuudet oppia, tietää, osallistua ja vaikuttaa.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Konetekniikka, Riihimäki
Konetekniikka, insinööri (AMK)
Mechanical Engineering and Production Technology, Bachelor of Engineering

Logistiikka, Riihimäki
Liikenneala, insinööri (AMK)

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, Hämeenlinna
Construction Engineering​, Bachelor of Engineering
Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK)
Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, rakennusmestari (AMK)

Sähkö- ja automaatiotekniikka, Valkeakoski
Electrical and Automation Engineering, Bachelor of Engineering
Sähkö- ja automaatiotekniikka​, insinööri (AMK)

Tieto- ja viestintätekniikka

Tieto- ja viestintätekniikka​​, insinööri (AMK), Riihimäki
Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous, insinööri (AMK), Forssa

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot

Rakentaminen, insinööri (ylempi AMK)
Teknologiaosaamisen johtaminen​, insinööri (ylempi AMK)

Teollisuuden palveluliiketoiminta, insinööri (ylempi AMK)​

Tulevaisuuden liikennejärjestelmät, insinööri (ylempi AMK)

Tampereen seudun ammattiopisto tunnetaan monipuolisesta koulutustarjonnastaan. Yksilölliset opintopolut ja
osaamisperustaisuus takaavat joustavan opiskelun kaikenikäisille opiskelijoille. tredussa osaaminen syntyy tekemällä,
opinnoissa, töissä ja vapaa-ajallakin.

Leanware on ketterä ja kasvava ohjelmistotalo. Meidät tunnetaan nokkelista varastonhallinta-, logistiikka- ja tietokantaratkaisuista, joissa tekniikka ja käyttäjä kohtaavat.

Teemme softaa 100 hengen voimin Tampereella ja meitä yhdistää hurtti huumori, ammattimainen asenne työntekoa kohtaan sekä toisista välittäminen.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme: www.leanware.fi  ja tule moikkaamaan standille – kerromme lisää!

Metso yhdistää haastavat työtehtävät myönteiseen ja arvostavaan työympäristöön ainutlaatuisella tavalla. Toimitamme johtavia ratkaisuja asiakkaillemme kaivos-ja kivenmurskausalalla sekä virtauksensäätö-liiketoiminnassa. Metso muodostaa globaalin ja silti tiiviin 14 000 kollegan verkoston 50 maassa. Pyrimme olemaan turvallisuuden ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä. Meillä asiantuntijatpääsevät näyttämään kykynsä ja laajasti hyödyntämään tietojaan ja osaamistaan.

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja
houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen
kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään
kaupunkiseudun ratkaisut sekä tapahtuma-, kävijä- ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Robit Rocktools

Tekniikasta tai koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta, kannattaa kiinnostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi. Teknologia on keino ja työkalu, jolla sinäkin voit olla mukana tekemässä asioita, jotka muuttavat maailmaa.

Bronto Skylift on kuorma-autoalustaisten henkilönostinten markkinajohtaja Suomessa ja maailmalla. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme nostolavalaitteita palo- ja pelastustoimeen sekä urakointikäyttöön. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia 17 metrin korkeudesta aina 112 metriin saakka.

Olemme toimittaneet viimeisen 50 vuoden aikana yli 6 700 laitetta erilaisille palo- ja urakointiasiakkaille noin 120 eri maassa.

Päätoimipaikkamme ja tuotantotehtaamme sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Sveitsissä, Ruotsissa ja USA:ssa. Bronto Skylift on osa Japanilaista Morita Holdings Corporationia.

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa.  Yhtiömme noin 19 300 henkilöä työskentelee 45 eri maassa. Suomessa UPM:läisiä on muun muassa Helsingissä, Tampereella, Jämsässä, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Raumalla.

ATA is a family-owned company that serves the customers worldwide. We sell, design and produce spiral bevel gears in the range of 50-3000 mm and other precision components for demanding marine and industrial applications.

Our strength lies in long-term knowledge of the entire process, which starts with expert design, high-quality materials and advanced production and goes right through to full support services.

For many years, ATA has led the way in developing the design and manufacturing techniques of demanding components. ATA has been investing heavily in modern 5-axis production machines and technology focusing on increasing capacity.

ATA keeps you and your applications in motion with safe and reliable components!

Please contact us by filling the employment application in our website www.atagears.fi.

Vexve on kasvuhakuinen kansainvälinen yritys, joka tarjoaa venttiiliratkaisuja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Pääkonttorimme Sastamalassa sekä kolme tuotantolaitostamme Sastamalassa ja Laitilassa työllistävät yhteensä 160 henkilöä. Toimintaa Vexvellä on yli 30 maassa. Yrityksen omistaa suomalainen kehitysyhtiö DevCo Partners. Liikevaihtomme on noin 46 miljoona euroa.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joten jos olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ja hyvästä tekemisen meiningistä, saatat olla etsimämme uusi vexveläinen! Katso avoimet työpaikat verkkosivuiltamme tai jätä avoin hakemus osoitteessa: www.vexve.com/rekrytointi

Insta on turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentaja ja kehittäjä

Insta Group Oy on teollisuusautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia. 

Insta on suomalainen perheyritys, joka palvelee haastavilla toimintakentillä toimivia asiakkaita innovatiivisilla teknologia- ja palveluratkaisuilla. Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen, konsultatiivinen asiakaspalvelu tekevät Instasta halutun kumppanin asiakkaidensa keskuudessa – sekä markkinajohtajan useilla toimialoillaan.

Insta on Suomen puolustusvoimien strateginen kumppani. Muita tärkeitä asiakastoimialoja ovat prosessiteollisuus, energian tuotanto, materiaalin käsittely, vesilaitokset, näyttämöt, valtionhallinto ja turvallisuusorientoituneet organisaatiot.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät Instasta laadukkaan toimijan, johon asiakkaamme ovat  voineet luottaa, jo yli viiden vuosikymmenen ajan.