Sinä voit löytää unelma-ammattisi juuri teknologia-alalta. Työtehtäviä löytyy erittäin monipuolisesti! Tapahtumassa pääset tutustumaan alan työnantajiin sekä alan laajaan koulutustarjontaan alueellasi. Yritykset esittelevät toimintaansa ja eri työtehtäviä. Ammattilaisten kanssa keskustelemalla sinulla on mahdollisuus kuulla, millaisia työntekijöitä kyseinen yritys haluaa palvelukseensa tulevaisuudessa.

Päivän aikana järjestetään 3kpl Kahoot Visaa, ja jaossa loistavat palkinnot päivän tehtävään liittyen. Kahoot Visaan ja päivän tehtävään osallistutaan mobiililaitteilla.

Oppilasryhmien ennakkoilmoittautuminen tämän linkin kautta

Ohjelma

Teknologiauralle

Alla olevista linkeistä löytyy lisätietoa ja materiaalia ensisijaisesti teknologiateollisuudesta, mutta myös muista koulutusaloista:

Opiskelupaikka.fi on nuorille, heidän vanhemmilleen ja opinto-ohjaajille suunnattu maksuton palvelu, josta saa tietoa kaikista koulutusaloista ja lähes kaikesta opiskeluun liittyvästä.

MyTech-palvelussa on runsas 200 nuorta ammattilaista teknologia-alojen erilaisista yrityksistäkertomassa omasta työstään ja työpaikastaan. He kertovat omista työtehtävistään, osaamisestaan, työyhteisöstään sekä siitä, missä heidän ajattelunsa ja tekemisensä näkyy.

Opintopolku.fi kokoaa yhteen osoitteeseen verkosta löytyvät koulutustiedot.

Ammattinetti.fi on verkkopalvelu, joka on tarkoitettu ammattien ja alojen vertailuun. Sivuilta löytyy mm. ammattien ja ammattialojen kuvauksia, eri alojen ammattilaisten haastatteluja ja erilaisia uratarinoita työelämään sijoittumisesta.

TeknologiaUra-tapahtumasta kouluille lisätietoja saat oppilaitosvastaavan kautta.