Sinä voit löytää unelma-ammattisi juuri teknologia-alalta. Työtehtäviä löytyy erittäin monipuolisesti! Tapahtumassa pääset tutustumaan alan työnantajiin sekä alan laajaan koulutustarjontaan alueellasi. Yritykset esittelevät toimintaansa ja eri työtehtäviä. Ammattilaisten kanssa keskustelemalla sinulla on mahdollisuus kuulla, millaisia työntekijöitä kyseinen yritys haluaa palvelukseensa tulevaisuudessa.

Ensimmäiseksi perusta max 3 henkilön ryhmä. Sopikaa yksi henkilö, joka kirjaa ja lähettää vastauksenne tähän kyselyyn.

Tehtävänne on vierailla vähintään kolmella osastolla, kysellä ja haastatella siellä olevia henkilöitä.

Pääpalkintona kolme kappaletta Audio Pron Bluetooth kaiuttimia!

Aikataulu 05.11.2019

Julkaistaan myöhemmin

Teknologiauralle

Alla olevista linkeistä löytyy lisätietoa ja materiaalia ensisijaisesti teknologiateollisuudesta, mutta myös muista koulutusaloista:

Opiskelupaikka.fi on nuorille, heidän vanhemmilleen ja opinto-ohjaajille suunnattu maksuton palvelu, josta saa tietoa kaikista koulutusaloista ja lähes kaikesta opiskeluun liittyvästä.

MyTech-palvelussa on runsas 200 nuorta ammattilaista teknologia-alojen erilaisista yrityksistäkertomassa omasta työstään ja työpaikastaan. He kertovat omista työtehtävistään, osaamisestaan, työyhteisöstään sekä siitä, missä heidän ajattelunsa ja tekemisensä näkyy.

Opintopolku.fi kokoaa yhteen osoitteeseen verkosta löytyvät koulutustiedot.

Ammattinetti.fi on verkkopalvelu, joka on tarkoitettu ammattien ja alojen vertailuun. Sivuilta löytyy mm. ammattien ja ammattialojen kuvauksia, eri alojen ammattilaisten haastatteluja ja erilaisia uratarinoita työelämään sijoittumisesta.

TeknologiaUra-tapahtuman esittely kouluille (tulossa!)