Gofore

 

 

KATSO VIDEOT GOFORESTA

Videot löytyvät alla olevasta soittolistasta.

 

 

Me olemme Gofore: 
https://gofore.com/meista/

Tutustu goforelaisiin ja heidän uratarinoihinsa, ihastu kulttuuriimme ja tykkää ihmisläheisistä työelämätarinoista Goforen somessa!

Gofore Instagram
https://www.instagram.com/goforegroup/


GOFORE

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. 

Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet.


Gofore on kaikille hyvä työpaikka 
 

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa. Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. 

Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaiden onnistumisista. 

Olemme digitalisaation asiantuntija  

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Me Goforella teemme mahdolliseksi uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa.

Meidän kulttuurimme  

Ainutlaatuinen kulttuurimme muodostuu tasa-arvoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kunnioitamme itseämme ja ihmisiä ympärillämme ja luotamme toinen toisiimme. Jokaisella yksilöllä on paikka ja ääni yhteisössämme. Toimimme itseohjautuvasti ja kerromme rohkeasti mielipiteemme. Kulttuurimme menestyy, kun kaikki sitoutuvat yhdessä sen rakentamiseen.