AX-Suunnittelu

 

 

KATSO VIDEOT AX-SUUNNITTELUSTA

Videot löytyvät alla olevasta soittolistasta.

 

 

AX-Suunnittelu on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin.

Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

MITÄ KANNATTAA OPISKELLA, JOTTA AX-SUUNNITTELUUN PÄÄSEE TÖIHIN?
Pääosa AX-Suunnitteluun työntekijöistä on valmistunut ammattikorkeakouluista sekä yliopistojen tekniseltä puolelta. Harjoittelijat ovat tyypillisesti opiskelleet jo 3 tai 4 vuotta LVI-, sähkö-, automaatio- tai ympäristötekniikkaa. Usein urapolku AX-Suunnittelussa alkaakin juuri harjoittelun ja opinnäytetyön teon kautta, jonka jälkeen onkin sujuvaa jäädä jo tutuksi tulleeseen paikkaan töihin.

MILLAISIA HENKILÖITÄ AX-SUUNNITTELUUN TOIVOTAAN TYÖNTEKIJÖIKSI?
AX-Suunnitteluun toivotaan työntekijöiksi teknisen koulutuksen (LVI-, sähkö-, automaatio-, ympäristö- tai turvallisuustekniikka) omaavia innostuneita ja oma-aloitteisia osaajia. Suunnittelu on asiantuntijatyötä, joka edellyttää tekijältään kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön.

AX-SUUNNITTELUN AVOIMET TYÖPAIKAT
AX-Suunnittelun avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta https://ax.fi/fi/avoimet-tyopaikat.